TRÄNINGEN HÅLLER I SIG...

Ja men långsiktig är ju inte nått ord som jag förknippas med utan snarare tvärtom. Snabba puckar, ju fler järn i elden desto mer får jag gjort, impulsiv, allt för impulsiv i många lägen... 

Men nu har träningen hållt i sig i hela 2v, varit utan Cola Zero OCH godis, heja mig å helt ärligt är jag inte alls sugen! 
Stort för mig som drack minst 1,5l zero och åt godis varje dag innan. 

Sen att de som följer mig på sociala medier och ser hur mkt jag tränar & nyttigt jag äter undra hur fan det går ihop när de fortfarande ser en liten,  sliten, mullig 5 barns morsa kan jag säga: Ja, det undrar jag med! 

Att gå där på gymet, lite smörgås-fet bland yppiga vältränade tighta 20-åringar känns ju för jäkligt många gånger MEN trägen vinner, och visst är jag frustrerad att resultaten tar tid på sig att visa sig. Nånstans skall man börja och till sommaren (hujeda mig va länge det låter tills dess...) så BOOOM slår snart 45-åringen till och är en fulländad atlet, Lr inte... men hur som helst så mår jag bra nu, gladare, piggare och har så mkt mer ork och det är nog alla i min omgivning gynnade av. 

Passet blev av även idag efter en otroligt produktiv dag i hemmet, inte fullt fokus som jag ville på gymet med jordens mensvärk och träningsvärk men jag kom iväg, svettig blev jag och nöjd över det, kvällen avslutades med köttfärs, chili å nudlar och fick svettas lite till då jag nog öste på med chilin. 

Nu laddad för ny vecka, sista veckan som sjukskriven då jag känner att jag kommit på fötter med mitt liv på alla plan, träning och hälsosam mat kommer göra att jag fixar detta, kanske inte "lätt" är helt rätt ord för bakslag kommer det nog bli men stönig som en oxe (född i oxens tecken ju) och pannben av stål så det är bara att köra på och invänta att cach:a in belöningen! 

Ska på arbetsmiljö-möte i möra, 1,5h känns ifs väldigt kort för ett så viktigt ämne men hoppas på fler möten, och i slutet på veckan kommer jag utöva ett "experiment" på mina vänner som innebär nya möten, ska bli skit spännande och meddelar senare hur det gick... 

Till sist så är nyårets tema bestämt och inbjudan är redo att skrivas... 

Godnatt på Er ❤️ å tack för att Ni kikade in och ville dela min vardag! 

Skriv inläggstext 

Kommentera här: