TRÄNING OCH TYPISKA PERIODAREN JAG

Men Hej på dig käre läsare, ett litet snabbinlägg från sängen kommer här. 

Tänkte skriva om min träning som de senare 6 mån varit sporadiska och senaste 4 mån helt lyst med sin frånvaro... 

Älskar måndagar då man har full energi till det "nya hälsosamma livet" hatar dock tisdagar då man inser att man återigen helt har fallerat men kanske idag har jag hittat mig en ny träningskompis som kan dra med mig för nu är det illa!! 

Har nog gått upp minst 8kg och det goda livet börjar synas på mina hakor, och mage... inte ett gram på röven, nej nu ljög jag... ngr gram är det nog som fastnat på den men inte mkt och helt ärligt hade jag hellre sett dem där än nån annan stans! 

Handlar till 80% om utseende fixering, 20% om Hälsan (Hahaha ja så ytlig är jag...) kanske Lr ja det borde va tvärtom på ålderns höst och kan sträcka mig till 60-40 för tillfället men visst kommer krämporna med åldern och man känner att man inte rört på sig i leder och muskler för trot Lr ej de finns de med där under nånstans! 

I-landsproblem kanske Ni tycker och ifs kan så vara men just nu är det MITT problem och skämt å sido, för hälsans skull så måste jag nog ta saken i någons händer och utnyttja mitt medlemsskap i Crossfit Mejeriet & Gymkortet på Lifestyle fitness och innan ryktet drar igång på allvar att man är gravid igen 🙈 för det kan jag med trygghet säga att så är INTE fallet utan bara ren och skär matglädje har byggt denna starka kropp! 

Men börjar med å sova bort ngr hekto (för det funkar väl så??) så ser vi vad som händer i möra..  

Pussen & Kramen på Er! 

Kommentera här: