TRÄNINGEN HÅLLER I SIG...

Ja men långsiktig är ju inte nått ord som jag förknippas med utan snarare tvärtom. Snabba puckar, ju fler järn i elden desto mer får jag gjort, impulsiv, allt för impulsiv i många lägen... 

Men nu har träningen hållt i sig i hela 2v, varit utan Cola Zero OCH godis, heja mig å helt ärligt är jag inte alls sugen! 
Stort för mig som drack minst 1,5l zero och åt godis varje dag innan. 

Sen att de som följer mig på sociala medier och ser hur mkt jag tränar & nyttigt jag äter undra hur fan det går ihop när de fortfarande ser en liten,  sliten, mullig 5 barns morsa kan jag säga: Ja, det undrar jag med! 

Att gå där på gymet, lite smörgås-fet bland yppiga vältränade tighta 20-åringar känns ju för jäkligt många gånger MEN trägen vinner, och visst är jag frustrerad att resultaten tar tid på sig att visa sig. Nånstans skall man börja och till sommaren (hujeda mig va länge det låter tills dess...) så BOOOM slår snart 45-åringen till och är en fulländad atlet, Lr inte... men hur som helst så mår jag bra nu, gladare, piggare och har så mkt mer ork och det är nog alla i min omgivning gynnade av. 

Passet blev av även idag efter en otroligt produktiv dag i hemmet, inte fullt fokus som jag ville på gymet med jordens mensvärk och träningsvärk men jag kom iväg, svettig blev jag och nöjd över det, kvällen avslutades med köttfärs, chili å nudlar och fick svettas lite till då jag nog öste på med chilin. 

Nu laddad för ny vecka, sista veckan som sjukskriven då jag känner att jag kommit på fötter med mitt liv på alla plan, träning och hälsosam mat kommer göra att jag fixar detta, kanske inte "lätt" är helt rätt ord för bakslag kommer det nog bli men stönig som en oxe (född i oxens tecken ju) och pannben av stål så det är bara att köra på och invänta att cach:a in belöningen! 

Ska på arbetsmiljö-möte i möra, 1,5h känns ifs väldigt kort för ett så viktigt ämne men hoppas på fler möten, och i slutet på veckan kommer jag utöva ett "experiment" på mina vänner som innebär nya möten, ska bli skit spännande och meddelar senare hur det gick... 

Till sist så är nyårets tema bestämt och inbjudan är redo att skrivas... 

Godnatt på Er ❤️ å tack för att Ni kikade in och ville dela min vardag! 

Skriv inläggstext 

Nya vänner...

Ja, detta å hitta nya vänner (är absolut inga som helst fel på de jag har givetvis men alltid najs att vidga sitt kontaktnät!) är inte lika lätt som när 4 åringen (som nu är 5) va i lekparken och efter 15 min visste namnet på nya kompisen, namnet på mamman & pappan och vart de bodde... 


Tycker jag är utåt och öppen även om många ser mig som en bitsk bitch, på gott & ibland ont! 

Hört att jag ser sur & hård ut och min svartsjuka lyser igenom i många fall (även om jag jobbat & jobbar på den än och förbättrar mig) men 1:a intrycket är inte alltid rätt och jag har gjort endel försök att hitta nya bekantskaper men märkt att ju mer åren går ju svårare är det, bara jag som märkt det?? 

Är det typiskt oss kvinnor? 
Är vi mer svåra att komma varann på livet? 
Är vi rädda om våra revir? 

Jag vet inte men känns som att svaret blir "ja" på alla de frågorna. 

Å då är följdfrågorna: 
Varför? 
Hur blir vi bättre på det? 

För vi är ju alla starkare tsm och när vi strävar åt samma håll, Lr hur? 

För nog hinner vi väl i vår stressiga vardag stoppa ekorrhjulet ibland å njuta av goda vänner. Om inte annat önskar jag att vi alla gör det. 

Kort kort inlägg idag, tränat för 1:a gången på läääänge å helt färdig så nu blir det natta å ladda för ny dag! 

Pöss & Kram W 

TRÄNING OCH TYPISKA PERIODAREN JAG

Men Hej på dig käre läsare, ett litet snabbinlägg från sängen kommer här. 

Tänkte skriva om min träning som de senare 6 mån varit sporadiska och senaste 4 mån helt lyst med sin frånvaro... 

Älskar måndagar då man har full energi till det "nya hälsosamma livet" hatar dock tisdagar då man inser att man återigen helt har fallerat men kanske idag har jag hittat mig en ny träningskompis som kan dra med mig för nu är det illa!! 

Har nog gått upp minst 8kg och det goda livet börjar synas på mina hakor, och mage... inte ett gram på röven, nej nu ljög jag... ngr gram är det nog som fastnat på den men inte mkt och helt ärligt hade jag hellre sett dem där än nån annan stans! 

Handlar till 80% om utseende fixering, 20% om Hälsan (Hahaha ja så ytlig är jag...) kanske Lr ja det borde va tvärtom på ålderns höst och kan sträcka mig till 60-40 för tillfället men visst kommer krämporna med åldern och man känner att man inte rört på sig i leder och muskler för trot Lr ej de finns de med där under nånstans! 

I-landsproblem kanske Ni tycker och ifs kan så vara men just nu är det MITT problem och skämt å sido, för hälsans skull så måste jag nog ta saken i någons händer och utnyttja mitt medlemsskap i Crossfit Mejeriet & Gymkortet på Lifestyle fitness och innan ryktet drar igång på allvar att man är gravid igen 🙈 för det kan jag med trygghet säga att så är INTE fallet utan bara ren och skär matglädje har byggt denna starka kropp! 

Men börjar med å sova bort ngr hekto (för det funkar väl så??) så ser vi vad som händer i möra..  

Pussen & Kramen på Er!