Är en av dem....

 
Hej och vamt välkommen!
 
Ja jo jag har upptäckt att jag blivit en av dessa människor som lägger upp urjobbiga inlägg om träning, jag har t.o.m på senare tid lagt ut bilder på mig själv i träningskläder och in action...  Trodde jag aldrig att jag skulle göra men nånstans är man ju stolt över sig själv och kanske nån tänker: Kan hon, 5 barnsmorsa, smörgåsfet komma igång så kan jag.
 
Kommer ihåg hur jobbigt det var att se dessa inlägg och blev inte alls motiverad och åt en chipspåse till. Men nu när man är på "andra sidan" vill man verkligen tro att det får nån att börja ngn form av träning. Alla är ju inte så inskränkta som jag ;) 
Vill tro att andras inlägg fått ngn annan att börja att se om sitt hus, satt se om sin hälsa och hur jobbigt det än är att inse så blir man inte direkt yngre utan förfallet är nära. MITT wake-up call var när jag såg en annan kvinna i min ålder på stan, såg förfallet så mkt klarare än på mig själv och tänkte att DIT ska jag banne mig inte!
 
Varit igång nu i snart 1mån och är pigg, glad och ser massa möjligheter och jag ser hur det smittar sig på de jag har i familjen <3 Börjat arbeta 100% igen och allt känns hur bra som helt, enda jag tänker är: Varför börja jag inte tidigare?! 
 
Har fått en underbar (ny) vän som jag kan träna med, vi tycker samma och jag tycker träningen blir så mkt roligare. Vi tränar ca 1,5h / pass och sen varavar vi ner, pratar av oss och njuter av att må bra, vänner är en så viktig del av livet. (se tidigare inlägg om att hitta vänner när man blir äldre) 
 
Träning med en bra kombo av matintag (har plockat bort mjöl mer eller mindre, acktsam med kolhydrater och laddar med protein, kvarg, barer och herbalife shake) ger alltid bra resultat men det är svårt att ställa om tänket men tvivlar inte på nån av Er, för om jag kan (gottegris/fikamonstret de lux) så kan Ni!
 
Viktigaste är inte siffrorna på vågen, utan hur du känner dig. Att kläder du vill passar men inte trodde du skulle få på dig passar.Tänk på att måtten är viktigare för allt flyttar sig till "de rätta" ställena och kanske inte man väger mindre men man känner sig bättre till mods. Den absoluta vinningen är för min del att jag känner mig piggare och är glad och känner mig lycklig över att komma över hinder som man har i vardagen på ett enklare sätt. 
På tal om hinder så är mitt nuvarande mål att ta mig igenom "Tjurruset" nästa år med en annan av mina varma härliga vänner. Älskar utmanningar i livet så dax att ladda! 
 
Må gott, tänk sunt och ge dig själv en chans att njuta av livet fullt ut!
 
KRAM och hoppas Ni hittar ert sätt <3 

Kommentera här: