NU börjar 2016...

Hej käre läsare!
 
Ja jag är lite sen i starten men här och NU startar mitt 2016. Efter ett tungt år med mycket runt mig och en spiral av jobbiga tankar och ångest så har den släppt! För en vecka sen kom mitt uppvaknade och jag har insett hur mitt beteende inte bara har påverkat mig utan oxå har påverkat andra runt mig...
 
Ber om ursäkt för den jag varit, inte varit den jag velat och den jag egentligen är. Jag kan tycka att jag har genomgått mycket, för mycket en människa skall gå igenom men det rättfädrigar inte mitt senaste år och heller inte att man fått andra runt sig att må dåligt på min bekostnad. 
 
Men nu har jag fått livslusten tillbaka, vill hitta på saker och göra andra glada igen och den känslan av hamoni känns helt underbar. Sen är jag inte så naiv och tror att livet skall vara på topp jämt men bara man ser till att topparna är både högre än dalarna är djupa och att topparna är betydligt fler än dalarna så klara man sig igenom livet med bravur! 
 
STOR KRAM till Er alla som läser mina ord och fr.o.m nu så kommer den att uppdateras dagligen och jag hoppas att den skall falla Er i smaken men som sagt sen är ju smaken som baken, delad.. men hoppas ändå att Ni vill fortsätta att följa min vardag med 1 tålmodig man och 5 underbara ungar som alla 6 betyder allt för mig och som får mig att leva livet fullt ut! 
 
Ps
 
Dagens tips:
* Var lite ego.
* Se till att DU mår bra för att kunna få andra runt dig att må bra.
* Prata, håll inte saker inom dig.
* Ta vara på dina vänner, när de är borta saknar du dem.
* Var stolt, stå upp för din sak MEN inte till vilket pris som helst, ibland är det okej att prova annat eller ändra åsikt.
 
Ds.

Kommentera här: