Life goes on...

Men HEJ på dig käre läsare!
 
Så har jag redan brutit det där omöjliga löftet att skiva nån rad och uppdatera varje dag...
Så man undrar ju varför man ens lovar sig själv och framför allt andra nått som tydligen skall vara så omöjlig ;) 
 
Försvarar mig med att kanske jag inte skrivit något på 2 dagar beror på att det inte hänt något speciellt. Fast å andra sidan ska det verkligen behöva hända så mkt för att man vill delge sig. Skall man bara delge sig av bra saker? Dåliga saker? Glädje? Sorg?
 
Tror ändå att en blanding är bra även om livet just på Furuhov är på topp! Visst har man vissa utmaningar varje dag men med 5 barn i varierande åldrar vore det väl underligt om allt gick som en dans på rosor. 
 
Efter en helg med lite "nya" bekantskaper och lite fest så är man ju som vanligt tröttare efter helgen än man tänkt inför nya veckan, men nöjd att få känna känslan jag har i kroppen, glad, blickar framåt med glädje och planerar våren med lite turer. 
 
Idag måndag skulle iaf börja med ett efterlängtat besök på Beuty Cavings och Jeanette men tyvärr var hon tvungen att VAB:a så tiden blev inställd och nu får jag vänta till lördag. Inget att göra åt utan får väl gömma naglarna 1v till ;) 
 
Kände mig så rik i morse, ja så rik man blir på att vara föräldraledig (rik som i pengar, förmögen på kärlek är man ju förstås) men så loggade jag in på internet banken, betalade räkningar och vips så var man fattig som en kyrkråtta igen. Dock väldigt glad att fått betala undan räkningarna och nästa månad lär bli bättre när kylan inte skall bli så hård och elräkningen desto hårdare! 
 
Nu snart 1:a mötet för veckan och sen blir det hemmahäng med barnen, läxläsing och lite bad kanske!
 
Var rädd om Er och varandra där ute och även om det är varmare, glöm inte att kramas lite extra... ALLA behöver en kram då & då! 
 
KRAM 

Kommentera här: