Ungdomens fåfänga….

 
 ….sätter sina spår käre läsare!
 
För ca 13 år sedan gjorde jag en ”skönhetsoperation", lr rättare sagt 2 men det är det ena som framför allt har visat sig börja krångla. 
 
Jag gjorde en operation där jag la in silicon i mina bröst, har aldrig varit nöjd med dem och nu kände jag att det var värt det. 
 
Jag är en person som inte bekymrar så mkt, jag har blivit bättre… Ja jag säger bättre för jag har med åren lärt mig att vissa saker kan ge konsekvenser som inte är så bra. 
Som när jag skulle göra mina implantat och jag inte tog lite första bästa privatläkare, bra pris och snabbt skulle det gå. Tog inte reda på något innan utan bara slängde mig ut och gav dem mig helt i deras händer.
 
När jag kom till deras praktik borde jag ha anat oråd. Det var som en arbetsplats, inga direkta väggar i trappuppgången, det var stora plastskynken. Praktiken såg ändå nyrenoverad ut så tänkte att de höll nog på med renovering i hela huset. 
Operationen gick bra, körde hem och hade inte speciellt ont. 
Ännu ett varningstecken kom någon månad senare när jag gick på Karlstads gågata och denna privatklinik inte längre fanns…
 
Släppte det men nu ett antal år senare så visar det sig att jag kanske kunde ha förhindrat detta som sker idag. Kanske hade det hänt ändå det vet jag inte och är väl egentligen igen ide att fundera på det, gjort är gjort men sett minerna och hört Landstingets tonfall när de fått reda på vad denne läkare heter så det klart att jag ångrar mig att jag inte tog redan på mer inna operationen utfördes. 
 
Men nu ca 13 år senare visar det sig alltså att jag fått en ”punktering” på det ena och det gör ont och fåfäng som jag är ser det för jävligt ut rent ut sagt! 
 
Inget som skall vara farligt men jag inväntar en tid i Karlstad för Operation. det jobbiga är att de tar bara ut det implantat som blivit förstört, det andra lämnar de kvar så jag kommer ju se typ lika kokko ut efter operationen bara att det blir den andra sidan som är större än den andra än det är nu. 
 
Antar att de på gymmet undrar hur man är byggd? Om jag tränat ena sidan av bröstmuskeln liiite för mkt ;) 
 
Vill och kommer ju att rätta till dem bägge men det kostar pengar, vet inte hur jag skall få till det men jag känner redan paniken och självkänslan rinna ur mig. Ja jag vet att utseende inte är allt men för mig, som är fåfäng så har det stor betydelse och att känna mig ful, missbildad får hela jag att må dåligt. Vi är alla olika och jag vill inte kalla mig ytlig egentligen och är det inte med andra människor men när det gäller mig själv så är jag det. 
 
Min andra operation är en bukplastik-operation, då jag gick upp strax över 30kg under min 1:a graviditet kände jag mig kolossal. Jag hade gått ifrån 43kg (vilket inte var så nyttigt heller) till 70 och när jag gick ner så ville jag belöna mig själv med detta och känna mig fin igen. 
Ingen jätte lyckad operation och kände mig inte vackrare med ärr över hela magen men tröstade mig med att med kläder på så syndes de inte och jag börjar väl känna mig mer bekväm.
 
Om jag är för skönhetsoperationer? Svår fråga för de klart mår man inte bra, om det blir ett hinder så tycker jag givetvis att det är okej men man skall oxå förstå att man måste kämpa lite själv, att det finns en gräns så man inte opererar i sönder sin kropp. Man kan inte operera bort sina hjärnspöken utan de måste man tampas med själv och kanske med hjälp av samtal. 
 
Sen är det viktigt att DU är viktig och det börjar med att älska sig själv för att kunna älska andra runt om dig <3    
 
Ha nu en riktigt bra dag, ut och älska dig själv, återigen finns det alltid något som är bra och som gör att det är du, och älska världen för även den har något att bidra för att du skall få en bra dag…
T.ex. sol idag, ut och lapa i dig lite energi från den! 
 
Kramelikram

Kommentera här: