Träningsideal

 
 Hej käre läsare!
 
Ja detta med träning är ngt vi alla drabbas av på något vis, kanske vi ser andra runt oss som blivit maniska och börjar se sjuka ut ist för hälsosamma eller som inte rör sig alls och som bara ”växer & växer” och de mår allt sämre och kroppen tar stryk likaså psyket. 
Svår balansgång i landet Lagom, Sverige. Men tror i detta fall att lagom är bäst. 
 
Tycker man skall hitta den balansen som gör att kroppen får fungera utan att ha för mkt motstånd. Att hjärtat orkar pumpa runt blodet i din kropp utan massa blockeringar och då krävs ju oxå att man äter med måtta och bra saker sen måste man ju få unna sig, ”fuska” ibland och njuta av livet men inte som jag just för tillfället som ”fuskar” typ hela tiden. Att unna sig är bra men inte dygnet runt!
 
Sen vill jag beklaga att jag sa att jag inte förstår mig på alla dessa kvinnor/unga tejer som går med sina hippa tränings-tights i tid och å tid. Alltså inte bara till och från gymmet lr promenaden utan oxå när de går till skolan, handlar, skjutsar barn mm. 
Nu visar det sig att jag gjort ett inköp av just ett par hippa tränings-tights och jag älskar dem och de är så sköna… Kommit på mig själv att jag använder dem även när jag inte skall träna. Skyller på att det KAN dyka upp en barnvakt och att jag då är redo snabbt för att dra iväg men ärligt, hur lång tid tar det att byta om?? 
 
Enda jag vet är att jag har dem INTE för att framhäva min tränade rumpa som många andra för den ENDA delen på min kropp som jag tidigare varit nöjd med (utan att ha gjort en operation) är rumpan och den har börjar dra sig mot jordens inre kraft, neråt!! Jag har lätt panik över alla Instagram bilder på vältränade rumpor! 
Så det är mitt mål just nu, rumpträningar står på schemat varje dag och hoppas att jag med en vacker dag som 70 åring få lägga ut en bild på en vältränad rumpa… fast då har väl allt annat på kroppen hängt sig hahahaha
 
Att försöka undkomma det dåliga samvetet är inte så lätt, det tampas jag med varje dag. Men man måste bara veta att man gjort sitt bästa för sig själv och för de man har runt sig. 
 
Barnen kommer man alltid ha i sina tankar, om man gjort tillräckligt, om de är rätt förberedda för vuxenlivet när den tiden kommer och sen att tänka på sig själv i allt är inte lätt men nödvändigt om man skall kunna finnas för sina barn. Detta är något jag försöker tänka på alltid men tyvärr glömmer man lätt bort sig i allt och alla andra går före och det går till en gräns till man måste säga stop och börja hitta sig själv igen. 
 
Övrigt på tal om samvete och barnen så har jag äntligen insett vilka privilegier vi har som får vara föräldralediga i vårt land. Inte blir man rik på pengar men man blir rik på kärlek till barnen, man får knyta band från början som varar hela livet DET är det man skall ta tillvara på så numera njuter jag fullt ut, skiter i å pyssla hemma, inreda mm utan det är banden som knyts som är det viktiga!
 
Så skön känsla när man insett det, när man tidigare hade ångest över att gå hemma å bara ville ut i arbetslivet och få ”sitt” liv, det är ju barnen som är ens liv och som gör det värt att leva och vara stolt över vad man har. Att vara en bra mamma, bästa mamman (även om det sägs annat emellanåt) vill jag vara nu. Sen är det klart att arbeta måste man ju och det är viktigt att även lämna ansvaret till sin partner så den oxå får en chans att knyta dessa underbara &  starka band och då inte alla vill detta så är jag tacksam att vi kan dela på det så vi är lika viktiga för våra barn :D 
 
Hej hopp nu kör vi klart denna tisdagen så det blir onsdag och sen äntligen torsdag då mannen kommer hem igen och SEN vips så är det helg igen… gôtt!! 
 
Må väl, ta hand om dig och njut av nuet för om det känns tungt så finns det säkert nått positivt som du kan ta tillvara på! 
 
Kramelikram :D

Kommentera här: