Köttfärssås eller Lasange?

Hej Käre Läsare
 
Så vad har hänt sen sist… igår :) 
 
Jo men jag har varit ute på lokal. Kände att varför sitt här å tycka synd om mig själv och va avundsjuk på maken som är ute med jobbet flera gånger i veckan med kunder via sitt arbete.  Så sagt och gjort drog jag med min svägerska och dotter, bättra på face:et, plattade håret och gick till stadens enda restaurang som är öppen mitt i veckan på kvällstid. 
Åt en smarrig ”macka” med gôttigt kött och pommes till. Vi gjorde väl inte direkt så stället gick runt den kvällen då vi alla 3 drack vatten och inget kaffe eller efterrätt men det var skönt att få komma hemifrån 1h och få äta ifred utan en unge på armen lr i byxbenen. Inget tjat på någon att det skulle ätas upp, vi var så duktiga så vi åt upp ändå :) 
 
Vaknade vid 5, inte för att något barn var vaket för jag är bortskämd med att de alla sover länge, utan jag låg och funderade på vad jag skulle göra för mat under dagen. Ja men ändå glad att det var det jag tänkte på för tidigare hade jag en tendens att tänka på massa "dumheter", tänkte på massa problem som inte ens fanns och hjärspöken a rumstrerade i min hjärna. Men nu är de borta och det är skönt att bara tänka på mat :) 
 
Varit lite samtal och mail på morgonen med basket arbete. De skall på cup och nu skall det säljas Newbody produkter inför detta. Ny spelare som kommit och skall licenseras så han får spela matcher. Medlemsavgifter som skall informeras, kommande matcher som skall informeras om mm. Ja det är mycket som skall hållas reda på men det är super kul så gör det så gärna. 
 
Övrigt så kommer min älskling hem med tåget idag, som jag har längtat efter lite kramar och stöd hemma med alla barnen som nu lever under vårt tak. Denna veckan kom det 2 barn extra så det blir lite mer matlagning, lite mer fix, lite mer skjuts och lite mer tjat så som sagt skall bli skönt att bli 2 hemma för några dagar innan han måste åka igen. 
 
Tar mycket bättre tillvara på dagarna som vi har tsm och värdesätter dem bättre än förr, tar dem inte för givet och det blir så mycket lättare när man blir ensam igen. 
 
Till helgen skall det bytas duk på biljardbordet, ett rätt stort projekt som antagligen kommer att ta hela dagen och förmodar att det blir spel med en gång sen… 
 
Sen måste vi leta upp alla slalom grejer, pjäxor som skall provas, jag antar de är för små för endel av barnen. För snart bär det av till fjällen för en tur. Börja se över packningen och skriva lista då jag är ensam hela veckan innan vi åker så jag måste själv se till att allt är med. 
Ska bli toppen iaf att komma bort och njuta av barn, goa vänner och mat!
 
Men vi lär höras innan dess så Ni får kanske hjälpa mig att styra upp packningen ;) 
 
Ha en go dag, sol återigen så hoppas NI får möjlighet att njuta lite av den! 
 
Kramelikram

Kommentera här: