Sista dagen på julledigheten...

Kära läsare
 
Fått mina första kommentarer här på bloggen, Jätte kul att få bekräftat att det är någon därute som läser coh desutom gillar det jag skriver :D
 
Idag har mitt "Herbalife24" liv gått som smort, skött mig vääääldigt bra idag. Helt utan dricka idag och bara 3 st sura godisar har slunkigt ner som jag råkade hitta i skafferiet. Rispuffarna med hääärligt chokladöverdrag är slängda, drickan är slut OCH klarade ett bio besök utan både dricka & popcorn... Duktiga mig!! 
 
På eftermiddagen var det dags för Sessan att få leka lite, hon har gått här hemma utan "dagis-kompisar" och nog ganska less på mamma & pappa så vi åkte till kompis. Hon fick leka med lite nya saker, bråka lite om dem (Ja det var vår Sessa som roffade åt sig allt medan kompisen snällt gav med sig) medan mammorna  fick fika lite, alla nöjda å glada. Sen var det dags för lite film, Snällaste Farmor kom så mamman & pappan fick gå på bio.
 
Bio besöket var det bästa biobesöket på länge, vi var på "100 åringen som kröp ut ur fönstret och försvann". Väldigt sevärd, har Ni inte sett den så tycker jag helt klart att Ni skall försöka! Sen var det otroligt skönt att få lite egen vuxentid med sin man, få hålla handen lite och bara få vara fru Chipperman och inte mamma i 2h. 
 
Nu läggdax då klockan står på 06.15 för då kommer mina gullungar för en mammi-vecka och jag skall sätta mig i skolbänken, lite nervös men det skall nog gå bra :)
 
Dagens reflektion: Lite egentid är guld värt!
 
Dagens tips: Vet att man som förälder känner lite skuld när man har barnvakt MEN ibland behöver man andas och inte vara mamma eller pappa om så bara för någon timme!
 
Dagens "tänk på att": Om du får andas, få komma ifrån (vad det än är, hemma eller jobbet) så tror jag att man gör ett bättre jobb! 
 
//W

Kommentarer:

1 Peter krukan:

Måste få ha lite egentid, om man så har barn eller ej. Nyttigt för själen

Svar: Så sant, klok du! :) Ha de gôtt nu med sol & värme :D
Wiveca Chipperman

Kommentera här: