Män är från Mars & kvinnor är från Venus eller är det tvärtom??

Kära läsare
 
2:a dagen på mitt nya liv började som igår, en Herbalife24 till frukost, en bar till mellis, so far so good...
 
Så åkte jag ut för att handla lite, på hemvägen åkte jag förbi godishuset för att köpa snus (billigast där) och vad händer?!
2 lakritspipor ligger så sött (&gott) på disken å verkligen ber mig att äta upp dem SÅ snäll som jag är så gjorde jag ju det. Men sen väl hemma var jag duktig igen å åt en äggröra (vi behöver inte nämna baconet och brieosten till) och när bad/hockey-grabbarna kom in och beställde pizza var jag ståndaktig å beställde inget (duktiga mig!) De beställde sallad och jag åt upp ostbrödet (INTE så duktiga mig!)
För övrigt har jag hållit mig från Colan, dock bytte jag ut den mot Pepsi vilket inte är ett dugg bättre MEN det var äckligt så då jag klara mig från Colan å alternativet inte va bra så fixar jag nog att hålla mig helt undan drickan i morgon, skynda låååångsamt va de va?! 
 
Ang dagens rubrik så blir jag inte klok på mig själv. Haft en rätt ensam å tråkig dag men helt självförvållat då jag var sliten å valde att tvätta & handla istället för att gå med på promenad. De va lugnt å gôtt å va ensam, det va ju det jag ville men så efter ett tag (typ 10 min) blev det allt väldigt ensamt å lugnt. 
 
Att köra bil är ett av mina sätt att varva ner och komma på lösningar och när jag handlat var jag fortfarande lite upprörd (för vad kommer jag inte ens ihåg nu) så tog bilen ut på 61:an mot Karlstad, Höjde musiken & satte "plattan i botten"... kom till Edane korset (inte alls långt!) och konstaterade att längre än så behövde jag inte komma för att få ut all bitch-ighet så då kunde jag lugnt vända bilen
(givetivs på närmast lämpligaste ställe ;)) och köra lugnt hem igen!
Nu vet jag att det är flera som tänker: varva ner när hon kör?! -Ja jag erkänner att jag är liiite hetsig å KAN bli lite upprörd men det är ju bara för att jag är så jäkla säker och alla andra är bara i vägen å visst man kan kalla att jag "Missbrukar" tutan ibland men jag har blivit mkt bättre med att hantera den å pekat finger har bara hänt EN gång så nu när jag närmar mig 40 så är det faktiskt fortfarande så att bilkörning är min favvo ;)
 
Så sliten idag så jag till och med skällde på min stackars man som egentligen inte gör annat än å vara man och jag gör väl inget annat än å vara kvinna antar jag. Mannen vill göra roliga saker, han vill göra kvinnan glad medan kvinnan bara tänker praktiskt, allt som skall göras å stressar omkring å vill till slut bara släpper allt. 
 
Min snälle man erbjöd mig t.o.m att bjuda mig och en av min bästaste vän på ett spa-dygn... sova borta en natt, och få rå om sig själv just det man längtar till mest av allt när man är som mest sliten OCH vad säger jag mitt dumma nöt?! 
Inte ens TACK utan jag snäser tillbaka att de går ju inte, jag är ingen spa männsika, bla bla bla... och sen tänker jag på allt som skall göras hemma (vilket egentligen inte ä nått alls utan saker som man nästan hittar på) Ångrar mig att jag är så otacksam men hoppas att jag får en ny chans framöver...
 
Ibland förstår jag att Ni män tröttnar på oss kvinnor när vi skall köra vårt race till vilket pris som helst, t.o.m till priset av oss själva! 
 
Dagens reflektion: Dum som inte tar tillfällena när de ges och "tyck-synd-om-mig-själv" grejen när man liksom  tror att det straffar nån annan så straffar det bara en själv egentligen -Den funkar jäkligt dåligt! 
 
Dagens tips: TA tillfällena när de ges, inte alltid de kommer tillbaka! 
 
Dagens "tänk på att": Det finns INGET som säger att det skall va som i rubriken, ibland kanske man skall röra om i grytan å säga: "Kvinnor är från Mars & män är från Venus" för ibland så behöver gränserna tänjas (det gäller väl på alla områden egentligen) och man behöver falla ur ramen och släppa loss ibland.
Ofta som vi kvinnor behöver tänka mer i manliga banor och männen i de kvinnliga banorna för att få bättre förståelse för varandra...
Kanske nått att tänka på inför nya året att NÅN gång göra det oförutsägbara? :)
 
//W
 
 

Kommentera här: