Så är man äntligen igång...

Kära läsare (om det är någon)
 
Efter god mat, gjord av maken så blev det ändrade planer så mannen "fick" gå ner till puben å jag gick å la mig... (Märk väl att planerna ändrades inte pga dålig mat eller dålig stämning utan för att jag var ovanligt snäll idag ;) )
 
Jag är lite exalterad över att blogga igen så slänger in ett inlägg på momangen!
 
Vet att det finns några därute som blir lite oroliga över detta då jag var liiite FÖR ärlig i förra bloggen jag hade för ett antal år sedan, ska börja med att lugna Er ;)
 
Jag har växt till mig sedan sist (hoppas jag) skall försöka att inte trampa på någon på tårna. Jag skall vara så rak som det är "tillåtet" i landet "lagom" men sen kan det nog komma någon åsikt som inte faller alla i smaken och någon syrlig kommentar men det får Ni ta kära läsare... Det är ju ändå lite av vad en blogg handlar om.
 
Dagens reflektion:
 
Vi mötte en person när vi var nere på byn idag som gjorde mig mäkta irriterad men samtidigt väldigt glad,
Hur? tänker Ni...
Jo för att det visade mig att min magkänsla var rätt (återigen), och att jag är glad att sådana människor inte finns i vårat liv längre och framför allt en otrolig tacksamhet över de vänner vi faktiskt har runt oss som GER energi!
 
Samtidigt gjorde det mig lite ledsen att det finns sådana männsikor, tycker ändå lite synd om dem!
 
Dagens tips:
 
Att man inte låter sig hunsas (gäller ju givetvis åt andra hållet med) att man står upp för vad man tycker, att det man säger är genomtänkt (inte alltid min starka sida men jag lär mig) så man kan stå rakryggad för sin sak.
 
Dagens "tänk på att"
 
Är du rak och ibland för ärlig så kan det lätt slå tillbaka (tro mig, lärt mig det efter vägen) och då gäller det att backa och tänka till och ibland faktiskt inse att man kan ha fel (har hänt det med, tro det eller ej ;) )
 
Kort sagt: Var dig själv, omge dig med männsikor som ger energi och som du kan vara ärlig med och behandla andra som du själv vill bli behandlad! 
 
SÅ nu har fru Duktig sagt sitt för idag, rakt, ärligt och genomtänkt ;)
 
//W
 
 

Kommentera här: