Apropå traditioner...

Kära läsare
 
För Er som läste mitt förra inlägg så håller vi på traditionerna på Juldagen än så länge... Grill står på juldagens schema med det varierar lite på gäster och det är DÄR det kommer in att man få acceptera att ibland så ändras dessa traditioner för att man skall kunna anpassa till alla familjer som knyts samman. 
 
2 av bröderna Karlsson från Tyresö kom med fruar och en drös ungar, barnen glada och de vuxna glada så det blev en kväll med trevligt sällskap, god mat och lite bad.... lite som det alltid är det vi har vänner här!
 
Annandagen å sista dagen på julen enligt mig och den gick i lugnets tecken, INGET blev gjort och på em/kvällen var det sport för hela slanten! Ingen tårdrypande film där, va det nått som dröp va de svett ;) Först Elitseriematch i Hockey, sen lite fotboll (tror ja de va) och till sist Junior vm (?) i hockey och orkade se lite, va ju en Arvikapôjk mä men nu fick de vara nog m sport, lägger mig brevid en snosande Sessa och myser istället :D
 
Dagens reflektion: Grillat är godast!
 
Dagens tips: Våga å stå på dig och lita på din magkänsla!
 
Dagen "tänk på att": Rå om ditt eget hus innan du är å rotar i andras, det DU tycker är viktigt är viktigt för dig MEN behöver inte vara det för andra! 
 
 

Kommentera här: